Skirtingi, bet ar lygūs visuomenėje?

Panevėžio jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ bendradarbiaudama su Panevėžio socialinių paslaugų centru kviečia pratęsti diskusiją tema „Skirtingi, bet ar lygūs visuomenėje?“.

Į temą buvo pradėta gilintis diskusijų festivalyje „Žiūrėk“, kuriame buvo kalbamasi su įvairių sričių atstovais apie lyčių (ne)lygybę socialine ir fiziologine prasme bei kaip surasti balansą visuomenėje.

Šį kartą pokalbis vyks su Asta Butkute, žurnalistikos studijas baigusia komunikacijos specialiste, šiuo metu Tele2 Vidinės komunikacijos vadove, Ieva Pakarklyte, politike, Seimo nare, Laisvės frakcijos Seime seniūne bei Daniel Ilkevič, Laisvės partijos Vilniaus rajono skyriaus pirmininku ir Evelinos Dobrovolskos visuomeniniu konsultantu LR Seime.

„Esu įsitikinusi, kad norėdami iš tikrųjų pasiekti lyčių lygybę, turime rasti būdų, kaip lyčių nelygybės klausimą priartinti prie kiekvieno visuomenės nario,nepriklausomai nuo jo lyties.“ – dalinasi Ieva. Todėl diskusijos metu visi dalyviai bus kviečiami dalyvauti ir išbandyti islandų sukurtą „Barbershop Toolbox“ metodiką, kuri suteikia įrankius, kaip taktiškai diskutuoti lyčių lygybės tema.

Todėl šį kartą ne tik bus gilinamasi į šią opią temą, bet ir mokomasi naujų metodų tai padaryti efektyviau ir tikslingiau.

Renginiui yra būtina registracija ir GP arba vyriausybės nustatytiatitikmenys.

Registracijos forma: shorturl.at/tAIM9

Renginį rasite Facebook: https://fb.me/e/1hL4towfI

Projektą vykdo – „Go Forward“ ir UN Women Iceland.

Projektasyra Aktyvių piliečių fondo, finansuojamo EEE finansinio mechanizmo lėšomis,dalis. Renginys dalinai finansuojamas Panevėžio miesto savivaldybės lėšomis.

AtaskaitosKandidatų dokumentaiRezoliucija / strategijaKiti dokumentai

Kitos naujienos

ATNAUJINTA | Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ XLVIII-oji eilinė Asamblėja

Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ eilinė XLVIII-oji Asamblėja

Ką jaunimas mano apie smurtą artimoje aplinkoje?