Panevėžio jaunimo organizacijų rudens mokymų sesija

Panevėžio jaunimo organizacijų rudens mokymų sesija - Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ - PAS organizuojamas mokymų ciklas Panevėžio jaunimo nevyriausybinių organizacijų (JNVO) stiprinimui.
Visiems žinoma, kad nevieninga ir nemotyvuota komanda negali nuveikti daug, tačiau stiprūs ir kompetetingi žmonės joje bei gebėjimas komunikuoti tarpusavyje gali padėti pasiekti kokybiškų organizacijai, miestui ir Lietuvai rezultatų. O kartu dirbdamos JNVO neabejotinai gali nuversti kalnus. Stiprios Panevėžio jaunimo organizacijos - stiprus Panevėžys ir miesto jaunimas!
Rudens mokymų sesijoje dalyvių lauks profesionali programa, sukurta atsižvelgiant į miesto jaunimo organizacijų pasiūlymus bei poreikius. Mokymuose pateikiama medžiaga padės JNVO augti greičiau, kokybiškiau ir komandiškiau.
Organizatoriai visiems dalyviams užtikrina maitinimą renginio metu.
Panevėžio jaunimo organizacijų rudens mokymų sesija vyks spalio 24 d., Viešbutyje „Romantic“, Senvagės salėje (Kranto g. 24).
Registracijos forma privaloma visiems dalyviams (reg. vyksta iki spalio 22 d.) šia nuoroda:
https://forms.gle/rfD69966jj4Uo6HZ8
Renginys yra Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamos SJOT veiklos programos “PAS su Panevėžio jaunimu!” 3 uždavinio 3 veikla

AtaskaitosKandidatų dokumentaiRezoliucija / strategijaKiti dokumentai

Kitos naujienos

ATNAUJINTA | Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ XLVIII-oji eilinė Asamblėja

Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ eilinė XLVIII-oji Asamblėja

Ką jaunimas mano apie smurtą artimoje aplinkoje?