Panevėžio Jaunimo apdovanojimai 2020

Kaip ir kasmet Panevėžio jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ kviečia išrinkti įvairiose srityse pasižymėjusį ryškiausią miesto jaunimą ir juos apdovanoti.

Nors ir paveiktas karantino bei kitokių sąlygų, Panevėžio jaunimas šiemet išliko aktyvus kaip tik įmanydamas. Įvairios jaunimo ir su jaunimu dirbančios organizacijos visus metus stengėsi miesto jaunimą kuo labiau sudominti ir įtraukti į įvairias veiklas, taip skatindamos jaunuolius tobulėti ir domėtis. Surengta daug konferencijų, atlikta nemažai mokymų, todėl metams baigiantis belieka atsigręžti ir pasidžiaugti jaunimo ir jų organizacijų pasiekimais.

Jūsų įvertinimas yra itin svarbus, kadangi šiais metais visiems prireikė daug kantrybės, lankstumo ir prisitaikymo prie esamos situacijos. Tad pagalvokite, galbūt turite draugą, klasioką, mokinį, kuris šiais metais nusipelnė gauti apdovanojimą už visus atliktus gerus darbus. O galbūt turite patikusį projektą, organizaciją ar tiesiog vietą – neleiskite jiems likti nepastebėtiems. Jums tai užtruks vos pora minučių, o jaunam augančiam žmogui padovanosite džiaugsmo už visus metus ir įkvėpsite nesustoti dalintis gėriu!

Tai galite padaryti iki lapkričio 25 dienos – tad laiko lieka vis mažiau ir neįvertintas jaunimas labai laukia jūsų balso.

Šių metų nominacijos – metų jaunimo lyderis, metų jaunimo organizacija, metų jaunimo savanoris, metų jaunimo iniciatyva/projektas, metų jaunimo lankomiausia vieta, metų jaunasis mokslininkas, metų jaunimo darbuotojas, metų jaunasis sportininkas, metų jaunimo proveržis, metų jaunimo menininkas.

Atsižvelgdami į esamą padėtį „Apskritasis stalas“ praneša, jog šiais metais jaunimas bus apdovanotas kitu būdu. Sekite naujienas Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritas stalas“ – PAS „Facebook“ paskyroje ar tinklalapyje ir greitai sužinosite visą informaciją apie renginį.

Skaitykite plačiau JP.lt:
https://jp.lt/panevezio-jaunimo-apdovanojimai-siemet-bus-kitokie/


Balsuoti už nominantus galėsite nuo gruodžio 1d.

Renginio nuoroda: https://www.facebook.com/events/2816821558529196/

AtaskaitosKandidatų dokumentaiRezoliucija / strategijaKiti dokumentai

Kitos naujienos

ATNAUJINTA | Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ XLVIII-oji eilinė Asamblėja

Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ eilinė XLVIII-oji Asamblėja

Ką jaunimas mano apie smurtą artimoje aplinkoje?