JST konsultacija neakredituotoms organizacijoms

Panevėžio jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ bendradarbiaudama su Panevėžio miesto savivaldybe ir Jaunimo reikalų departamentu prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos organizuoja Jaunimo savanoriškos tarnybos konsultaciją skirtą savanorius priimančioms neakredituotoms organizacijoms.

Priimančios organizacijos – vieta, kurioje gali savanoriauti jaunas žmogus. Organizacija įsipareigoja savanoriui sudaryti 40 val. per mėnesį savanoriškos veiklos planą (grafiką), kuris atitiktų savanorio kompetencijas ir būtų prasmingas tiek savanoriui, tiek pačiai organizacijai.

Kaip tapti akredituota Priimančia organizacija?

Užsiregistruok į nuotolinę konsultaciją apie tai kaip tapti savanorius priimančia organizacija Jaunimo savanoriškos tarnybos programoje, kuri vyks kovo 18 d. 15 val. Registracija vyksta iki kovo 12 d.
Registracijos nuoroda: čia

Jaunimo savanoriška tarnyba (JST) – tai intensyvi 6 mėn. trukmės savanorystės programa jauniems žmonėms nuo 14 iki 29 m., kurios metu jaunuoliai 40 val./ į mėnesį savanoriauja pasirinktoje akredituotoje priimančioje organizacijoje.

JST programa - tai galimybė ne tik atrasti patinkančią veiklos kryptį, bet ir geriau pažinti save, ugdyti bendrąsias kompetencijas ir stiprinti pasitikėjimą savimi.


Facebook renginys.

AtaskaitosKandidatų dokumentaiRezoliucija / strategijaKiti dokumentai

Kitos naujienos

ATNAUJINTA | Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ XLVIII-oji eilinė Asamblėja

Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ eilinė XLVIII-oji Asamblėja

Ką jaunimas mano apie smurtą artimoje aplinkoje?