Jaunimo organizacijų mokymams karantinas netrukdo?

Panevėžio jaunimo organizacijų pavasario mokymų sesija - tai Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ (PAS) kartu su Panevėžio miesto savivaldybe organizuojamas mokymų ciklas Panevėžio jaunimo nevyriausybinių organizacijų (JNVO) stiprinimui. Mokymai vyks gegužės 1 d.

Pagrindinis renginio tikslas – Panevėžio jaunimo nevyriausybinių organizacijų (JNVO) stiprinimas. Pavasario mokymų sesijoje dalyvių lauks profesionali programa, sukurta atsižvelgiant į miesto jaunimo organizacijų pasiūlymus bei poreikius.

Planavimas sėkmingas JNVO veikimo ženklas?

Kiekvienos organizacijos efektyvų valdymą lemia užsibrėžtų tikslų siekimas, kuris padeda organizacijai augti, todėl didesnį dėmesį organizacijos turi skirti strategijos kūrimui, veiksmų planui ir veiklų koordinavimui. Pirmoje mokymų dalyje jaunimo organizacijos bus supažindinamos su strategijos nauda NVO srityje, tinkamu šio dokumento parengimu, taip pat bus mokomi spręsti kilusias problemas ir iššūkius. Mokymus ves lektorė Simona Laiconaitė, verslo plėtros ir organizacijų stiprinimo konsultantė.

Ar finansai garantuoja organizacijos veiklos kokybę?

Kitoje dalyje kalbėsime apie finansinį raštingumą, jos metu organizacijos bus supažindinamos su pagrindiniais finansų valdymo ir tvarkymo principais.
Šią mokymų dalį ves jaunimo politikos ir darbo su jaunimu srities mokymų vadovas ir tyrėjas, Politikos tyrimų ir analizės instituto steigėjas Nerijus Miginis.

Savo sričių profesionalai sieks supažindinti su jaunimo organizacijų profesionalesniu veikimu bei sieks įrodyti, kad organizuojant veiklas sistemingai, pasiekiami kur kas geresni ir naudingesni rezultatai JNVO nariams bei visuomenei.

Renginio organizatoriai kas dešimtam užsiregistravusiam ir visą mokymų laiką prabuvusiam jaunuoliui padovanos po PAS firminę gertuvę. Kiti PAS prizai taip pat laukia ir aktyviausių mokymų dalyvių.

Panevėžio jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ – ekspertinė, jaunimo organizacijas vienijanti, stiprinanti ir jų interesams viešajame sektoriuje atstovaujanti savivaldybės jaunimo organizacijų taryba. Savo veikloje PAS vienija ir atstovauja 12-os jaunimo organizacijų interesams Panevėžio mieste.

Renginys yra Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamos SJOT veiklos programos „PAS su Panevėžio jaunimu!” 3 uždavinio 3 veikla, Panevėžio miesto savivaldybės finansuojamos veiklų programos „Su jaunimu visada!“ 1.3. uždavinio 2 veikla, finansuojama Panevėžio miesto savivaldybės administracijos.

Renginys Facebook

Registracija

AtaskaitosKandidatų dokumentaiRezoliucija / strategijaKiti dokumentai

Kitos naujienos

ATNAUJINTA | Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ XLVIII-oji eilinė Asamblėja

Panevėžio jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ eilinė XLVIII-oji Asamblėja

Ką jaunimas mano apie smurtą artimoje aplinkoje?